Storstädning Helsingborg

Storstädning Helsingborg

Ring oss

+46 765 860 644

+46 704 285 719

Vill du ha hjälp med storstädning Helsingborg? Det är helt förståeligt.

Många hinner inte städa till vardags, är det ens rimligt att tänka man då ska hinna storstäda? Ibland vill  man göra något annat än att städa på sin lediga dag än att skrubba hemmet. Vi på Globalstäd Service kan hjälpa dig att ge ditt hem ett lyft och en totalt uppfräschning med en storstädning Helsingborg. Detta kommer underlätta för dig som kund att lättare hålla ordning hemma. Det går bra att anlita oss på rullande schema, varför inte varannan månad? Vi kommer då över och ser till att ditt hem blir skinande rent igen. Naturligtvis använder vi endast ekologiska och giftfria produkter när vi gör storstädning Helsingborg åt dig. Hör av er redan idag så tittar vi på en lösning tillsammans.

Storstädning Helsingborg. Låt oss göra jobbet.

Vårt mål är att ha en bra relation till våra kunder och deras behov av storstädning Helsingborg.  Detta ligger oss varmt om hjärtat. För oss på Globalstäd Service är det viktigt att du alltid känner dig nöjd med de tjänster vi erbjuder och därför ger vi dig en möjlighet att skräddarsy din städning.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök så att du som kund ska få en korrekt offert och bra service på plats. Vi erbjuder alltid våra kunder en Nöjd kundgaranti vilket innebär att vi aldrig debiterar våra kunder innan de är 100% nöjda. Vi har F-skatt och är ansvarsförsäkrade via Länsförsäkringar ifall något oförutsett skulle ske. Vår personal har mångårig erfarenhet och är självklart utbildade. Ring oss idag för att få din unika och skräddarsydda offert för  storstädning Helsingborg. Du hittar oss i vackra Helsingborg, en av Skånes guldklimpar.


få offert

Ansvarsförsäkring

Nöjd Kund Garanti

Utbildad Personal

Miljövänlig Städning


Omdömen

Global Städservice

Vad våra kunder säger

Per-Åge 2020-12-02

Servicefinder
Bäst pris av de som lämnade offert. Städningen såg okej ut, dock hade de som flyttade in en del anmärkningar som åtgärdades.

Josefin Palm 2021-02-15

Servicefinder
Trevligt bemötande, snabba svar, bra pris och snyggt utförd städning.

Pelle Hallman 2021-03-26

Servicefinder
Trevligt bemötande, bra pris, bra uppföljning. Man fick känslan av att "jag var viktig för dom". Rekommenderar gärna Globalstäd.

Ewa wendt 2021-04-06

Servicefinder
Jättefint städat et det brast lite i var att jag fick betala extra trots att jag hade skrivit ballong och förråd i beskrivningen. Städningen toppen

Ulf Blazek

Eniro
Använde detta företag för flyttstädning. Fungerade alldeles utmärkt, på tid, bra städat och blev nöjd med både pris och kvalitet!