Storstädning Helsingborg

Ring oss

+46 765 860 644

+46 704 285 719

Vill du ha hjälp med storstädning Helsingborg? Det är helt förståeligt.

Många hinner inte städa till vardags, är det ens rimligt att tänka man då ska hinna storstäda? Ibland vill  man göra något annat än att städa på sin lediga dag än att skrubba hemmet. Vi på Globalstäd Service kan hjälpa dig att ge ditt hem ett lyft och en totalt uppfräschning med en storstädning Helsingborg. Detta kommer underlätta för dig som kund att lättare hålla ordning hemma. Det går bra att anlita oss på rullande schema, varför inte varannan månad? Vi kommer då över och ser till att ditt hem blir skinande rent igen. Naturligtvis använder vi endast ekologiska och giftfria produkter när vi gör storstädning Helsingborg åt dig. Hör av er redan idag så tittar vi på en lösning tillsammans.

Storstädning Helsingborg. Låt oss göra jobbet.

Vårt mål är att ha en bra relation till våra kunder och deras behov av storstädning Helsingborg.  Detta ligger oss varmt om hjärtat. För oss på Globalstäd Service är det viktigt att du alltid känner dig nöjd med de tjänster vi erbjuder och därför ger vi dig en möjlighet att skräddarsy din städning.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök så att du som kund ska få en korrekt offert och bra service på plats. Vi erbjuder alltid våra kunder en Nöjd kundgaranti vilket innebär att vi aldrig debiterar våra kunder innan de är 100% nöjda. Vi har F-skatt och är ansvarsförsäkrade via Länsförsäkringar ifall något oförutsett skulle ske. Vår personal har mångårig erfarenhet och är självklart utbildade. Ring oss idag för att få din unika och skräddarsydda offert för  storstädning Helsingborg. Du hittar oss i vackra Helsingborg, en av Skånes guldklimpar.

Ansvarsförsäkring

Nöjd Kund Garanti

Utbildad Personal

Miljövänlig Städning