Städföretag Helsingborg

Städföretag Helsingborg

Ring oss

+46 765 860 644

+46 704 285 719

Söker du avlastning i vardagen och letar efter ett städföretag Helsingborg?

Vi på Globalstäd Service hjälper gärna till med att skapa plats för mer av det som du vill ha i ditt liv.  Längtar du efter att ta med barnen ut i skogen efter arbetet och bara släppa ett av de måsten vill alla står inför!? Vi på Globalstäd Service  kan hjälpa dig med detta, att frigöra tid för det du vill. Alla uppdrag är viktiga för oss, stora som små och vi tillämpar ”Nöjd kund garanti” för att det skall bli bra varje gång. Vår personal är utbildad, engagerad och har mångårig erfarenhet. För Globalstäd Service är miljön en viktig del och vi använder bara miljövänliga och ekologiska produkter när vi städar ert hem, kontor eller vad ni själv har för önskemål. Kanske familjen växer och ni planerar att flytta. Då finns möjlighet att boka  visningsstäd från oss. Vi är ett erkänt städföretag Helsingborg för att nämna en av de tjänster vi tillhandahåller.

Städföretag Helsingborg, vi hjälper dig med livspusslet.

Varför skall ni då välja städföretag Helsingborg, det finns ju horder med städföretag kan ju tyckas?! Globalstäd Service arbetar ständigt med att kunna ge dig som kund flexibla och bra lösningar när det gäller städföretag Helsingborg. Därför är det viktigt för oss med bra villkor för både dig som kund och för vår personal.

Vi har mer än 500 nöjda kunder och det är vi stolta för då vår vision är just det, att våra kunder skall vara nöjda. Därför arbetar Globalstäd Service med ”Nöjd kund garanti som innebär att vi på städföretag Helsingborg endast debiterar när kunden är 100% tillfreds med vårt arbete. Vi har självklart ansvarsförsäkring som täcker om något oförutsett skulle inträffa.

Ni hittar oss i vackra Helsingborg precis där sundet är som smalast och med knappt 4000 meter över till Danmark


få offert

Ansvarsförsäkring

Nöjd Kund Garanti

Utbildad Personal

Miljövänlig Städning


Omdömen

Global Städservice

Vad våra kunder säger

Per-Åge 2020-12-02

Servicefinder
Bäst pris av de som lämnade offert. Städningen såg okej ut, dock hade de som flyttade in en del anmärkningar som åtgärdades.

Josefin Palm 2021-02-15

Servicefinder
Trevligt bemötande, snabba svar, bra pris och snyggt utförd städning.

Pelle Hallman 2021-03-26

Servicefinder
Trevligt bemötande, bra pris, bra uppföljning. Man fick känslan av att "jag var viktig för dom". Rekommenderar gärna Globalstäd.

Ewa wendt 2021-04-06

Servicefinder
Jättefint städat et det brast lite i var att jag fick betala extra trots att jag hade skrivit ballong och förråd i beskrivningen. Städningen toppen

Ulf Blazek

Eniro
Använde detta företag för flyttstädning. Fungerade alldeles utmärkt, på tid, bra städat och blev nöjd med både pris och kvalitet!