Städfirma Helsingborg

Städfirma Helsingborg

Ring oss

+46 765 860 644

+46 704 285 719

Söker du avlastning i vardagen och behöver en städfirma Helsingborg?

Vi på Globalstäd Service hjälper dig att få tid över för det som är viktigt för dig. Längtar du efter att bara få vila i favorit fåtöljen efter arbetet och bara släppa en av de tusen saker vi människor förväntas göra på en dag. Vi på Globalstäd Service kan hjälpa dig med detta, att frigöra tid för det DU brinner för. Alla uppdrag är viktiga för oss, stora som små och vi tillämpar ”Nöjd kund garanti” för att det skall bli bra varje gång. Vår personal är utbildad och har mångårig erfarenhet. För Globalstäd Service är miljön viktig och vi använder bara miljövänliga och ekologiska produkter.

Bästa städfirma Helsingborg, boka redan idag.

Varför skall ni då välja oss, det finns ju massor med städföretag kan ju tyckas?! Globalstäd Service arbetar ständigt med att kunna ge dig som kund flexibla och bra lösningar när det gäller städfirma Helsingborg. Därför är det viktigt för oss med bra villkor för både dig som kund och för vår personal.

Vi har mer än 500 nöjda kunder och det är vi stolta för då vår vision är just det, att våra kunder skall vara nöjda. Därför arbetar Globalstäd Service med Nöjd kund garanti som innebär att vi på Globalstäd Service endast debiterar när kunden är 100% tillfreds med vårt arbete. Vi har självklart Ansvarsförsäkring som täcker om något oförutsett skulle inträffa.

Ni hittar oss i vackra Helsingborg där svenskarna får sin Ramlösa från, för att nämna en av de fantastiska saker vi kan stoltsera med förutom städfirma Helsingborg. Slå oss en signal så berättar vi gärna mer.

 


få offert

Ansvarsförsäkring

Nöjd Kund Garanti

Utbildad Personal

Miljövänlig Städning


Omdömen

Global Städservice

Vad våra kunder säger

Per-Åge 2020-12-02

Servicefinder
Bäst pris av de som lämnade offert. Städningen såg okej ut, dock hade de som flyttade in en del anmärkningar som åtgärdades.

Josefin Palm 2021-02-15

Servicefinder
Trevligt bemötande, snabba svar, bra pris och snyggt utförd städning.

Pelle Hallman 2021-03-26

Servicefinder
Trevligt bemötande, bra pris, bra uppföljning. Man fick känslan av att "jag var viktig för dom". Rekommenderar gärna Globalstäd.

Ewa wendt 2021-04-06

Servicefinder
Jättefint städat et det brast lite i var att jag fick betala extra trots att jag hade skrivit ballong och förråd i beskrivningen. Städningen toppen

Ulf Blazek

Eniro
Använde detta företag för flyttstädning. Fungerade alldeles utmärkt, på tid, bra städat och blev nöjd med både pris och kvalitet!