Hur ofta måste man städa hemma!

feb 20, 2021Blogg0 Kommentarer

HUR OFTA MÅSTE MAN STÄDA HEMMA?!

Låt oss vara ärliga, när man har barn så tappar hushållet rengöringsstandarder ett steg eller två ned.

Det beror inte på att vi är lat eller gillar att leva i elendighet. Det är mer att tiden är begränsad kring vårt barns behov. Och när du har en stund för dig själv är det sista du vill göra att städa huset. Men vi gör det för att det hjälper vår förnuft.

När barnen växer till småbarn är städningen konstant. Huset förvandlas till oordning när ditt barn blir helvete för att tömma varje skåp i köket, och deras rum åh och badrummet också där de hittar ett stort badkar med grädde de bestämmer sig för att smeta över golvet och bokstavligen alla ytor de kan hitta.

Att hålla ett hus rent när du är förälder är en tuff konsert.


Omdömen

Global Städservice

Vad våra kunder säger

Per-Åge 2020-12-02

Servicefinder
Bäst pris av de som lämnade offert. Städningen såg okej ut, dock hade de som flyttade in en del anmärkningar som åtgärdades.

Josefin Palm 2021-02-15

Servicefinder
Trevligt bemötande, snabba svar, bra pris och snyggt utförd städning.

Pelle Hallman 2021-03-26

Servicefinder
Trevligt bemötande, bra pris, bra uppföljning. Man fick känslan av att "jag var viktig för dom". Rekommenderar gärna Globalstäd.

Ewa wendt 2021-04-06

Servicefinder
Jättefint städat et det brast lite i var att jag fick betala extra trots att jag hade skrivit ballong och förråd i beskrivningen. Städningen toppen

Ulf Blazek

Eniro
Använde detta företag för flyttstädning. Fungerade alldeles utmärkt, på tid, bra städat och blev nöjd med både pris och kvalitet!