Om oss

Ring oss

+46 765 860 644

+46 704 285 719

En städfirma i Skåne

Vi hjälper dig få tid över till det som är viktigt för dig.

Globalstäd Service är en städfirma i Skåne som erbjuder tjänster såsom kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning, byggstädning, trappstädning, fönsterputsning och trädgårdsskötsel.

Vårt mål är att ha en bra relation till våra kunder och deras behov ligger alltid i centrum. För oss är det viktigt att du alltid känner dig nöjd med de tjänster vi erbjuder och därför ger vi dig en möjlighet att skräddarsy din städning.

Vår historia

Efter att ha jobbat i städbranschen under en lång tid kände jag att jag ville prova på något nytt och valde att starta eget. Min vision med företaget är att genom bra kontakt med våra kunder, se till att dem blir nöjda med våra tjänster.

För oss ligger kundens behov alltid i centrum. Därför har vi alltid kostnadsfria hembesök så att du som kund ska få en korrekt offert och bra service på plats. Vi erbjuder alltid våra kunder Nöjd kundgaranti vilket innebär att vi aldrig debiterar våra kunder innan de är 100% nöjda. Vi har F-skatt och är ansvarsförsäkrade via Länsförsäkringar.

0 +
Nöjda Kunder
0 +
Års Erfarenhet

Vad vi är bäst på

Vi är proffs på flyttstädning – det gör vi mest och bäst.

Vi på Globalstäd Service är proffs på städning och framför allt flyttstädning – det är helt enkelt det vi gör mest och bäst. Vårt mål är att alltid göra ditt liv lite enklare med de tjänster som vi erbjuder och vad kan vara mer stressande än en annalkande flytt med allt vad den innebär? Många gånger ska denna gå att kombinera med jobb och skola och du ska hinna packa, sortera, organisera, planera, grovstäda och mycket mer – dygnet har endast 24 timmar och du ska hinna med annat också.

Nu kanske vi inte kan hjälpa dig att organisera dina saker inför flytten, men vi kan hjälpa dig med en rejäl flyttstädning! Vi ser till att bostaden blir skinande ren från golv till tak och att den som flyttar in inte har något att anmärka på. Skulle det mot förmodan vara så att ni inte är nöjda med vår flyttstädning ingår det alltid en garanti som innebär att vi kostnadsfritt gör om det som inte var till belåtenhet. Kontakta oss gärna för mer information och offert på flyttstädning!

Varför välja oss?

Vi arbetar ständigt med att kunna ge dig som kund flexibla och bra lösningar när det gäller städning. Därför är det viktigt för oss med bra villkor för både dig som kund och för vår personal.

Ansvarsförsäkring

Skulle någon skada uppstå är du som kund försäkrad.

Utbildad Personal

Vi har utbildad personal med många års erfarenhet.

Nöjd Kund Garanti

Vi debiterar våra kunder först när dem är 100% nöjda.

Miljövänlig Städning

Vi använder bara ekologiska produkter när vi städar.

Våra tjänster

Vi hjälper dig med flyttstädning, hemstädning, fönsterputsning och mycket mer. Vi finns att tillgå för dig som bor i Malmö, Helsingborg, Lund och närliggande områden.

Boka städning idag

Få mer tid över till annat – låt oss sköta städningen.