Om Oss

Global Städ Service AB

Städning på dina villkor

Ett enkelt val !

Välkommen till Global Städ. Globalstäd Service grundades under 2017 som enskildfirma och är nu en Aktiebolag. Vi är ett städföretag med stor erfarenhet inom städning både hos privatpersoner och företag. Huvudkontoret har sitt säte i vackra malmö men finner vi dock i hela Skåne

Låt oss ta hand om din städning så att du själv kan lägga energin på annat! För att det ska kännas helt tryggt att anlita oss, lämnar vi garanti på alla våra städningar och vill alltid åtgärdar eventuella brister vid besiktningstillfället.

ARBETSOMRÅDEN

Vi jobbar idag i hela Skåne och vill finnas för alla som har behov av våra tjänster. Kontakta oss för en gratis offert eller ställ dina frågor. Vi finns för dig som kund och beställare dygnet runt.

Det finns mycket hjälpmedel

Vi har ansvarfull och lösningsorienterad personal. Vi arbetar för att göra det enkelt för våra kunder.

Ring 076-586 06 44

Ansvarsförsäkring

Skulle någon skada uppstå är du som kund försäkrad.

Nöjd Kund Garanti

Vi debiterar våra kunder först när dem är 100% nöjda

Utbildad Personal

Vi har utbildad personal med många års erfarenhet.

Omdömen

Global Städservice

Vad våra kunder säger

Per-Åge 2020-12-02

Servicefinder
Bäst pris av de som lämnade offert. Städningen såg okej ut, dock hade de som flyttade in en del anmärkningar som åtgärdades.

Josefin Palm 2021-02-15

Servicefinder
Trevligt bemötande, snabba svar, bra pris och snyggt utförd städning.

Pelle Hallman 2021-03-26

Servicefinder
Trevligt bemötande, bra pris, bra uppföljning. Man fick känslan av att "jag var viktig för dom". Rekommenderar gärna Globalstäd.

Ewa wendt 2021-04-06

Servicefinder
Jättefint städat et det brast lite i var att jag fick betala extra trots att jag hade skrivit ballong och förråd i beskrivningen. Städningen toppen

Ulf Blazek

Eniro
Använde detta företag för flyttstädning. Fungerade alldeles utmärkt, på tid, bra städat och blev nöjd med både pris och kvalitet!