Kontorsstädning Helsingborg

Kontorsstädning Helsingborg

Ring oss

+46 765 860 644

+46 704 285 719

Låt säga att ni just startat ett företag och ni har gjort allt klart med vem som gör vad. Den ”lilla” detaljen angående kontorsstädning Helsingborg, som kan bli stor när man inte riktigt tänkt på vem som skall göra det. Lugn, vi på Globalstäd Service hjälper er gärna med att skräddarsy en lösning som passar för just er kontorsstädning Helsingborg. Ni kanske behöver oss en gång i veckan eller varannan. Det beror ju helt på hur ert behov ser ut. Vi kommer självklart kostnadsfritt ut för att räkna på, och ge er förslag på offert. Var hen på sin plats liksom, vi båda gör det vi är bäst på och brinner för. Med en stor kundnöjdhet så vågar vi lova att vi kommer att göra er nöjda, om inte så städar vi om tills ni blir det. Ni får ett fint rent kontor och det kommer göra ert företag mer representativt.

Kontorsstädning Helsingborg, lägg tiden på det Ni brinner för

Ring oss gärna idag så vi snabbt kan se över ert behov av kontorsstädning Helsingborg.

Ibland vill man att kontoret verkligen ska vara skinande rent. Kanske är det dags för en konferens, ett möte eller är det dags att slippa reta sig på överfulla papperskorgar och smutsiga golv? Eller så är det bara så att man längtar efter ett ordentlig rent kontor så att man kan koncentrera sig på att arbeta. Vi på Globalstäd Service hjälper dig med städningen så att ditt kontor blir fräsch och rent. Vi är väldigt måna om naturen och därför använder vi bara ekologiska medel när vi städar. Vi har självklart utbildad personal med mångårig erfarenhet. Vi har ansvarsförsäkring som försäkrar er ifall något oförutsett skulle inträffa när vi utför kontorsstädning Helsingborg och vi tillämpar Nöjd kund-garanti så vi debiterar först ni är helt nöjda. Sedan kan vi gemensamt slänga skylten- ”din mamma jobbar inte här” Läs mer om oss här


få offert

Ansvarsförsäkring

Nöjd Kund Garanti

Utbildad Personal

Miljövänlig Städning


Omdömen

Global Städservice

Vad våra kunder säger

Per-Åge 2020-12-02

Servicefinder
Bäst pris av de som lämnade offert. Städningen såg okej ut, dock hade de som flyttade in en del anmärkningar som åtgärdades.

Josefin Palm 2021-02-15

Servicefinder
Trevligt bemötande, snabba svar, bra pris och snyggt utförd städning.

Pelle Hallman 2021-03-26

Servicefinder
Trevligt bemötande, bra pris, bra uppföljning. Man fick känslan av att "jag var viktig för dom". Rekommenderar gärna Globalstäd.

Ewa wendt 2021-04-06

Servicefinder
Jättefint städat et det brast lite i var att jag fick betala extra trots att jag hade skrivit ballong och förråd i beskrivningen. Städningen toppen

Ulf Blazek

Eniro
Använde detta företag för flyttstädning. Fungerade alldeles utmärkt, på tid, bra städat och blev nöjd med både pris och kvalitet!