Hemstädning Helsingborg

Hemstädning Helsingborg

Ring oss

+46 765 860 644

+46 704 285 719

Hej vad roligt att du sökt på hemstädning Helsingborg. Vi förstår att det  sista man vill när man kommer hem efter en lång dag på jobbet är att städa. Eller att man ska behöva ta helgen till det när man har andra roligare saker att hitta på. Vi på Globalstäd Service hjälper dig gärna med detta uppdrag. Vi har personal med både utbildning och lång erfarenhet, allt för din nöjdhets skull. Vi är proffs på städning och med över 500 nöjda kunder så kan vi  lova att Globalstäd Service håller vad vi lovar. Vi skrubbar igenom ditt hem med det renaste som finns på marknaden, endast ekologiska och giftfria produkter är gott nog för hemstädning Helsingborg.

Hemstädning Helsingborg, när du vill få tid över för annat.

Ja tiden den som vi alla vårdar och som är så viktig. Med fler timmar på dygnet kan du göra det du länge velat när du anlitar hemstädning Helsingborg. Läsa en bok, ta med grannen på vinprovning eller något annat som passar dig den extra tiden som du nu fick. Det bästa är att vi tillsammans med dig skräddarsyr hur du vill att din städning skall se ut. När du anlitar Globalstäd Service för din flyttstädning kan du känna dig trygg. Vi har ansvarsförsäkring, nöjd kundgaranti, kollektivavtal och fönsterputsning ingår alltid i vår hemstädning Helsingborg. Vi städar tills du är nöjd innan vi debiterar.

Du hittar oss i Helsingborg, den vackraste pärlan av kuster om vi får säga det själva.


få offert

Ansvarsförsäkring

Nöjd Kund Garanti

Utbildad Personal

Miljövänlig Städning


Omdömen

Global Städservice

Vad våra kunder säger

Per-Åge 2020-12-02

Servicefinder
Bäst pris av de som lämnade offert. Städningen såg okej ut, dock hade de som flyttade in en del anmärkningar som åtgärdades.

Josefin Palm 2021-02-15

Servicefinder
Trevligt bemötande, snabba svar, bra pris och snyggt utförd städning.

Pelle Hallman 2021-03-26

Servicefinder
Trevligt bemötande, bra pris, bra uppföljning. Man fick känslan av att "jag var viktig för dom". Rekommenderar gärna Globalstäd.

Ewa wendt 2021-04-06

Servicefinder
Jättefint städat et det brast lite i var att jag fick betala extra trots att jag hade skrivit ballong och förråd i beskrivningen. Städningen toppen

Ulf Blazek

Eniro
Använde detta företag för flyttstädning. Fungerade alldeles utmärkt, på tid, bra städat och blev nöjd med både pris och kvalitet!