Fönsterputsning Helsingborg

Fönsterputsning Helsingborg

Ring oss

+46 765 860 644

+46 704 285 719

Ser du inte längre ut genom dina fönster och är i behov av fönsterputsning Helsingborg?

Vi på Globalstäd Service har ett kompetent team, som hjälper dig med fönsterputsning Helsingborg så att du enklare kan njuta av utsikten efter att vi varit där och putsat. Det enda du behöver göra är att beskriva ditt behov så hjälper vi dig med att planera och att utföra arbetet. Spara både tid och pengar genom att snabbt och enkelt anlita oss för att putsa dina fönster. Vi garanterar att du blir nöjd men om du inte blivit 100% tillfreds så putsar vi tills du blir det, innan vi debiterar.

Du kan alltid anlita oss för endast fönsterputsning eller lägga till det tillsammans med någon av våra andra städtjänster. Självklart går det även bra att skaffa abonnemang på fönsterputsning. På så vis behöver du aldrig ha smutsiga fönster och alltid har ljusa, härliga rum att vistas i.

Fönsterputsning Helsingborg, vi lämnar inga spår efter oss

Vårt mål är att ha en bra relation till våra kunder och deras behov av fönsterputsning Helsingborg. Detta ligger oss varmt om hjärtat. För oss på Globalstäd Service är det viktigt att du alltid känner dig nöjd med de tjänster vi erbjuder och därför ger vi dig en möjlighet att skräddarsy din beställning av fönsterputsning Helsingborg. Det går självklart bra att kombinera med övriga tjänster eller så kanske du vill ha dina fönster putsade på abonnemang, du bestämmer fritt.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök så att du som kund ska få en korrekt offert och bra service på plats. Vi erbjuder alltid våra kunder en Nöjd kundgaranti vilket innebär att vi aldrig debiterar våra kunder innan de är 100% nöjda. Vi har F-skatt och är ansvarsförsäkrade via Länsförsäkringar ifall något oförutsett skulle ske. Vår personal har mångårig erfarenhet och är självklart utbildade. Ring oss idag för att få din unika och skräddarsydda offert för fönsterputsning Helsingborg. Läs mer om oss här


få offert

Ansvarsförsäkring

Nöjd Kund Garanti

Utbildad Personal

Miljövänlig Städning


Omdömen

Global Städservice

Vad våra kunder säger

Per-Åge 2020-12-02

Servicefinder
Bäst pris av de som lämnade offert. Städningen såg okej ut, dock hade de som flyttade in en del anmärkningar som åtgärdades.

Josefin Palm 2021-02-15

Servicefinder
Trevligt bemötande, snabba svar, bra pris och snyggt utförd städning.

Pelle Hallman 2021-03-26

Servicefinder
Trevligt bemötande, bra pris, bra uppföljning. Man fick känslan av att "jag var viktig för dom". Rekommenderar gärna Globalstäd.

Ewa wendt 2021-04-06

Servicefinder
Jättefint städat et det brast lite i var att jag fick betala extra trots att jag hade skrivit ballong och förråd i beskrivningen. Städningen toppen

Ulf Blazek

Eniro
Använde detta företag för flyttstädning. Fungerade alldeles utmärkt, på tid, bra städat och blev nöjd med både pris och kvalitet!