Flyttstädning Helsingborg

Ring oss

+46 765 860 644

+46 704 285 719

Har du just köpt ny lägenhet och behöver flyttstädning Helsingborg?

Grattis för då har du kommit rätt. Finns det något tristare att behöva tänka på städ när man vill planera och tänka framåt inför sitt nya hem. Vi på Globalstäd Service axlar gärna den utmaningen och du kan istället tänka på färger till tapeten , den nya soffan eller vad det kan vara. Du ska känna dig 100 % trygg med oss och vi städar tills uppdraget är utfört innan vi debiterar.

Vi är noga med vad vi städar med då vi brinner för miljön. Vi använder bara ekologiska och naturliga medel i era hem. Vi finns i Helsingborg, staden som är känd för sina gamla fiskebyar, slott och mysiga gårdsbutiker för, att nämna några av de saker vi älskar med Helsingborg. Hör gärna av dig för mera information angående flyttstädning Helsingborg.

Flyttstädning Helsingborg, vi hjälper dig gärna.

Är det dags att flytta och du behöver flyttstädning Helsingborg. Vi på Globastäd Service hjälper  till med flyttstädningen. Det tar mycket tid och energi för att genomföra en flytt. Låt oss proffs på Globalstäd Service  ta bördan genom att göra utföra jobbet åt dig. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med oss och den flyttstädning Helsingborg  utför. Därför har vi alltid en nöjd kund-garanti, vilket innebär att vi städar om till du som kund är nöjd, innan vi debiterar. Vi är noga med vad vi använder för medel i era hem så endast miljövänliga och ekologiska produkter är gott nog.

När du anlitar Globalstäd Service för din flyttstädning kan du känna dig trygg. Vi har ansvarsförsäkring, nöjd kundgaranti, kollektivavtal och fönsterputsning ingår alltid i flyttstädning Helsingborg.

Ansvarsförsäkring

Nöjd Kund Garanti

Utbildad Personal

Miljövänlig Städning