Flyttstädning Helsingborg

Flyttstädning Helsingborg

Ring oss

+46 765 860 644

+46 704 285 719

Har du just köpt ny lägenhet och behöver flyttstädning Helsingborg?

Grattis för då har du kommit rätt. Finns det något tristare att behöva tänka på städ när man vill planera och tänka framåt inför sitt nya hem. Vi på Globalstäd Service axlar gärna den utmaningen och du kan istället tänka på färger till tapeten , den nya soffan eller vad det kan vara. Du ska känna dig 100 % trygg med oss och vi städar tills uppdraget är utfört innan vi debiterar.

Vi är noga med vad vi städar med då vi brinner för miljön. Vi använder bara ekologiska och naturliga medel i era hem. Vi finns i Helsingborg, staden som är känd för sina gamla fiskebyar, slott och mysiga gårdsbutiker för, att nämna några av de saker vi älskar med Helsingborg. Hör gärna av dig för mera information angående flyttstädning Helsingborg.

Flyttstädning Helsingborg, vi hjälper dig gärna.

Är det dags att flytta och du behöver flyttstädning Helsingborg. Vi på Globastäd Service hjälper  till med flyttstädningen. Det tar mycket tid och energi för att genomföra en flytt. Låt oss proffs på Globalstäd Service  ta bördan genom att göra utföra jobbet åt dig. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med oss och den flyttstädning Helsingborg  utför. Därför har vi alltid en nöjd kund-garanti, vilket innebär att vi städar om till du som kund är nöjd, innan vi debiterar. Vi är noga med vad vi använder för medel i era hem så endast miljövänliga och ekologiska produkter är gott nog.

När du anlitar Globalstäd Service för din flyttstädning kan du känna dig trygg. Vi har ansvarsförsäkring, nöjd kundgaranti, kollektivavtal och fönsterputsning ingår alltid i flyttstädning Helsingborg.


få offert

Ansvarsförsäkring

Nöjd Kund Garanti

Utbildad Personal

Miljövänlig Städning


Omdömen

Global Städservice

Vad våra kunder säger

Per-Åge 2020-12-02

Servicefinder
Bäst pris av de som lämnade offert. Städningen såg okej ut, dock hade de som flyttade in en del anmärkningar som åtgärdades.

Josefin Palm 2021-02-15

Servicefinder
Trevligt bemötande, snabba svar, bra pris och snyggt utförd städning.

Pelle Hallman 2021-03-26

Servicefinder
Trevligt bemötande, bra pris, bra uppföljning. Man fick känslan av att "jag var viktig för dom". Rekommenderar gärna Globalstäd.

Ewa wendt 2021-04-06

Servicefinder
Jättefint städat et det brast lite i var att jag fick betala extra trots att jag hade skrivit ballong och förråd i beskrivningen. Städningen toppen

Ulf Blazek

Eniro
Använde detta företag för flyttstädning. Fungerade alldeles utmärkt, på tid, bra städat och blev nöjd med både pris och kvalitet!