Byggstädning Helsingborg

Byggstädning Helsingborg

Ring oss

+46 765 860 644

+46 704 285 719

Har ni byggt om, byggt nytt hus och nu behöver byggstädning Helsingborg? Vi på Globalstäd Service åtar oss alla uppdrag, stora som små. Vi vet hur viktigt det är med att finishen skall vara på topp efter ett sådant projekt, du som kund kan fokusera på det som är viktigt för dig. Vi kommer ut kostnadsfritt och ser över era behov samt ger förslag på offert. Vi skräddarsyr efter era önskemål och när vi är överens så sätter vi igång med byggstädning Helsingborg. Ring oss gärna idag så ser vi över era önskemål och skräddarsyr en plan för just ert behov.

Byggstädning Helsingborg, när arbetet måste vara på topp

Är det dags att boka byggstädning Helsingborg? Bra då har du kommit rätt.

Vi på Globalstäd Service  utför byggstädning Helsingborg för företagare och byggföretag i Skåne, vilket innebär att vi hjälper er att få ordning och reda efter renoveringen, ombyggnationen eller på nybygget. Vi är noggranna och städar självklart tills ni är nöjda, vi tillämpar  Nöjd kund-garanti där ni  blir debiterade tills ni är 100% nöjda. Våra medarbetare är utbildade med mångårig erfarenhet så ni kan tryggt lägga över ansvaret för städet på oss. Vi använder bara miljövänliga ekologiska produkter i vårt arbete som matchar dagens hårda miljökrav och de är vad dagens kund efterfrågar.

Vid byggstädning tar vi bl.a. bort allt det finfördelade byggdammet som har lagt sig som en hinna över hela bostaden/lokalen. Vi gör området eller lokalen redo för det ni behöver den till. Alltid lika proffsigt och med den finish man önskar efter ett renoveringen.  Läs mer om oss här


få offert

Ansvarsförsäkring

Nöjd Kund Garanti

Utbildad Personal

Miljövänlig Städning


Omdömen

Global Städservice

Vad våra kunder säger

Per-Åge 2020-12-02

Servicefinder
Bäst pris av de som lämnade offert. Städningen såg okej ut, dock hade de som flyttade in en del anmärkningar som åtgärdades.

Josefin Palm 2021-02-15

Servicefinder
Trevligt bemötande, snabba svar, bra pris och snyggt utförd städning.

Pelle Hallman 2021-03-26

Servicefinder
Trevligt bemötande, bra pris, bra uppföljning. Man fick känslan av att "jag var viktig för dom". Rekommenderar gärna Globalstäd.

Ewa wendt 2021-04-06

Servicefinder
Jättefint städat et det brast lite i var att jag fick betala extra trots att jag hade skrivit ballong och förråd i beskrivningen. Städningen toppen

Ulf Blazek

Eniro
Använde detta företag för flyttstädning. Fungerade alldeles utmärkt, på tid, bra städat och blev nöjd med både pris och kvalitet!