Butiksstädning Helsingborg

Butiksstädning Helsingborg

Ring oss

+46 765 860 644

+46 704 285 719

Har du en butik som är i behov av butiksstädning Helsingborg. Vilken tur att du hittade hit för det är nämligen vår grej. Vi på Globalstäd Service hjälper dig gärna med att planera och strukturera för hur ert städ skall se ut. Alla jobb är viktiga för oss. Har du en liten butik som behöver butiksstädning Helsingborg eller en stor galleria? Vi tar alla uppdrag och vi lägger ner lika mycket engagemang i alla arbeten vi åtar oss. Vi vet att detta avlastar så mycket för de som arbetar i butiker att veta att den är så fräsch och fin. Det ökar trivseln för era kunder. Vi städar tills du är nöjd och debiterar endast när så är fallet, när ni är nöjda till 100%.

Butikstädning Helsingborg- Vi vet vad era kunder vill ha

Vi på Globalstäd Service är noga med att ha bra kommunikation när vi går igenom eran beställning av butiksstädning Helsingborg. Vi skräddarsyr efter era önskemål och är flexibla hur ni vill ha det. Vi utför en mängd olika uppdrag, alla är lika viktiga för oss och att du som kund är nöjd med det vi presterar i ert uppdrag av butiksstädning Helsingborg. Vi har självklart ansvarsförsäkring som täcker era kostnader ifall något oförutsett skulle inträffa. Vår engagerade personal är väl utbildade för uppdraget och har mångårig erfarenhet. Miljön är viktig för oss och vi använder endast ekologiska produkter när vi tar oss ann uppdrag. Med över 10 års erfarenhet och över 500 nöjda kunder så vågar vi lova att även ni kommer att bli det. Välkommen att ringa Globalstäd Service redan idag för ert unika samarbete när ni bokar butik Helsingborg.


få offert

Ansvarsförsäkring

Nöjd Kund Garanti

Utbildad Personal

Miljövänlig Städning


Omdömen

Global Städservice

Vad våra kunder säger

Per-Åge 2020-12-02

Servicefinder
Bäst pris av de som lämnade offert. Städningen såg okej ut, dock hade de som flyttade in en del anmärkningar som åtgärdades.

Josefin Palm 2021-02-15

Servicefinder
Trevligt bemötande, snabba svar, bra pris och snyggt utförd städning.

Pelle Hallman 2021-03-26

Servicefinder
Trevligt bemötande, bra pris, bra uppföljning. Man fick känslan av att "jag var viktig för dom". Rekommenderar gärna Globalstäd.

Ewa wendt 2021-04-06

Servicefinder
Jättefint städat et det brast lite i var att jag fick betala extra trots att jag hade skrivit ballong och förråd i beskrivningen. Städningen toppen

Ulf Blazek

Eniro
Använde detta företag för flyttstädning. Fungerade alldeles utmärkt, på tid, bra städat och blev nöjd med både pris och kvalitet!