Bra städfirma Helsingborg

Bra städfirma Helsingborg

Ring oss

+46 765 860 644

+46 704 285 719

Söker du en bra städfirma Helsingborg? Vad är en bra städfirma då kan ju undras. Vi på Globalstäd Service AB månar om kunden och dennes önskemål. Vi är flexibla och lyssnar in vad som önskas. Vi ger förslag och kan hjälpa till med helheten. Hur ser behoven ut? Men även att priset spelar in, det förstår vi. Våra medarbetare är noggranna och har lång erfarenhet och utbildning. Du kan tryggt lämna över ansvaret på ditt städ till oss. Vi städar tills du som kund  är nöjd innan vi debiterar en s.k nöjd kund-garanti. Bra städfirma Helsingborg växer inte på träd men vi kan lova att vi är bra. Med över 10 års erfarenhet och mer än 500 nöjda kunder så vågar vi lova att vi kommer att göra dig nöjd. Vi ser fram emot ditt samtal och framtida samarbete.

Bra städfirma Helsingborg, vi lämnar alla nöjda.

Ja det gör vi faktiskt, vi lovar att vi är en bra städfirma Helsingborg.

Vårt mål är att ha en bra relation till våra kunder och deras behov av bra städfirma Helsingborg. För oss på Globalstäd Service AB är det viktigt att du alltid känner dig nöjd med de tjänster vi erbjuder och därför ger vi dig en möjlighet att skräddarsy din beställning. Det går självklart bra att kombinera olika tjänster och det är det vi är stolta med som en bra städfirma Helsingborg. Något annat vi är stolta med också är att vi endast använder ekologiska rengöringsmedel, endast det bästa är gott nog.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök så att du som kund ska få en korrekt offert och bra service på plats. Vi erbjuder alltid våra kunder en Nöjd kundgaranti vilket innebär att vi aldrig debiterar våra kunder innan de är 100% nöjda. Vi har F-skatt och är ansvarsförsäkrade via Länsförsäkringar ifall något oförutsett skulle ske. Vår personal har mångårig erfarenhet och är självklart utbildade. Ring oss idag för att få din unika och skräddarsydda offert. Läs mer om oss här


få offert

Ansvarsförsäkring

Nöjd Kund Garanti

Utbildad Personal

Miljövänlig Städning


Omdömen

Global Städservice

Vad våra kunder säger

Per-Åge 2020-12-02

Servicefinder
Bäst pris av de som lämnade offert. Städningen såg okej ut, dock hade de som flyttade in en del anmärkningar som åtgärdades.

Josefin Palm 2021-02-15

Servicefinder
Trevligt bemötande, snabba svar, bra pris och snyggt utförd städning.

Pelle Hallman 2021-03-26

Servicefinder
Trevligt bemötande, bra pris, bra uppföljning. Man fick känslan av att "jag var viktig för dom". Rekommenderar gärna Globalstäd.

Ewa wendt 2021-04-06

Servicefinder
Jättefint städat et det brast lite i var att jag fick betala extra trots att jag hade skrivit ballong och förråd i beskrivningen. Städningen toppen

Ulf Blazek

Eniro
Använde detta företag för flyttstädning. Fungerade alldeles utmärkt, på tid, bra städat och blev nöjd med både pris och kvalitet!